Разбиране, съпричастност, грижа

Работа в „Свети Рафаил“

Присъединете се към екипа на „Свети Рафаил“

Екипът на фондация и комплекс за терапия и психосоциална рехабилитация на хора с психични разстройства се състои от висококвалифицирани експерти, които приемат дейността на фондация „Свети Рафаил“ за подобряване на качеството на живот на хората с психични страдания и техните близки не само като работа, но и като лична кауза и призвание. 

Разгледайте свободните работни позиции в комплекс за терапия и рехабилитация на психични заболявания „Свети Рафаил“ – Панчарево по-долу. В случай, че смятате, че сте подходящ кандидат за някоя от тях, ще се радваме да ни изпратите информация за работния си опит и професионална квалификация. 

Свободни позиции в комплекс „Свети Рафаил“ – Панчарево

Фондация „Свети Рафаил“ търси да назначи специалисти, които да работят в Комплекс за рехабилитация на хора с психични страдания „Свети Рафаил“.

Сред основните ни изисквания към кандидатите са положително отношение и приемане на хората с психични разстройства, умения за работа в екип, емоционална интелигентност и способност за приемане на обратна връзка.

Ние предлагаме модерна и динамична работна среда, с отворен за развитие екип, в който се търсят продуктивни решения. Политиката на фондацията е насочена към оказване на подкрепа при изпълнение на задачите и насърчаване на хората да се развиват.

Повече информация за всяка от позициите можете да намерите по-долу, както и в профила на фондация „Свети Рафаил“ в jobs.bg. В случай, че смятате, че сте подходящ кандидат за някоя от тях, можете да се свържете с нас през формата за кандидатстване по-долу, както и да пишете на имейл: saintraffael@yahoo.com.

В момента няма свободни позиции във фондация „Свети Рафаил“

Искате да станете част от нашия екип?

Изпратете ни Вашата кандидатура през формата по-долу. Ние ще я разгледаме и ще се свържем с Вас, в случай, че смятаме, че сте подходящо попълнение за екипа на комплекс за рехабилитация „Свети Рафаил“

Как да помогнем на приятел в депресия?

Нашата кауза

Психичните страдания засягат все повече хора и обществото ни следва да е все по-посветено в намирането на съвременни решения за грижа и подкрепа към хората с психични страдания. Ангажиментът към опазване на най-ценното благо – физическото и ментално здраве – е предмет на всеобщ принос и грижа.

Предимства на арт терапия при рехабилитация на психични заболявания

Нашата визия

Фондация „Свети Рафаил“ застава зад каузата да подобри качеството на живот на хората с психични страдания и техните семейства, като подпомогне индивидуалната им реализация и рехабилитация чрез комплекс от социални услуги, развиващи и обучителни дейности.

Комплексът „Свети Рафаил“, намиращ се в квартал Панчарево в гр. София, обхваща три социални услуги – защитено жилище Свети Рафаил, дневен център „Дневна грижа“ и Център за социална рехабилитация и интеграция. Основната ни цел е да осигурим подходящи условия за терапия и занимания за една от най-уязвимите групи в обществото ни – тази на хората с психични страдания.

Психиатър - какво прави и кога да го потърсим

Нашата мисия

Фондация „Свети Рафаил“ застава зад каузата за подобряване на качеството на живот на хората с психични разстройства, с увереност, че психичното здраве в България трябва да бъде припознато като приоритет. Екипът ни вярва, че пътят към това минава през структурирането на подходящи съвременни услуги, предоставящи 24-часова грижа, професионални рехабилитационни програми, прилагани под вниманието и високопрофесионалните грижи на екип от специалисти.

Уверени сме, че ще намерим ценен партньор в лицето на цялото общество, за да покажем, че линията на стигматизация към хората с психични страдания може и трябва да бъде прекъсната, като се преодолее негативната нагласа към тях, социалното им изключване и дискриминация.