Разбиране, съпричастност, грижа

Галерия

Добре дошли в защитено жилище за лица с психични разстройства „Свети Рафаил“!

Нека Ви представим мястото, където полагаме грижи за нашите потребители, оказваме им подкрепа за постигане на психически баланс, помагаме им да намерят своята индивидуалност, да изградят увереност в собствените си възможности и да бъдат отново пълноценна част от обществото.

ПОГЛЕД ОТВЪН на комплекс за социална рехабилитация на лица с психични заболявания "Свети Рафаил"

Защитено жилище за лица с психични разстройства е разположено на тихо място сред природата, в близост до езеро, така че да осигури максимален комфорт и релаксация на посетителите и настанените в него.

Защитено жилище за лица с психични разстройства „Свети Рафаил“ предлага на разположение голяма градина с обособени места за отдих. В нея, посетителите на защитено жилище за лица с психични разстройства могат да се разхождат, да медитират, да се отдадат на релаксация или спорт.

ОБЩИ ПОМЕЩЕНИЯ в комплекс за терапия и рехабилитация на психични заболявания "Свети Рафаил"

Общите помещения в защитено жилище за лица с психични разстройства включват тераса, столова, фитнес и дневен център, предназначени за хранене, почивка, комуникация, групови занимания, индивидуална терапия и други дейности за посетителите и настанените в защитено жилище за лица с психични разстройства.

Защитено жилище за лица с психични разстройства предлага няколко общи помещения, които са на разположение на всички посетители.

 

ЧАСТНИ ПОМЕЩЕНИЯ в защитено жилище за лица с психични страдания "Свети Рафаил"

Защитено жилище за лица с психични разстройства разполага с единични и двойни стаи за настаняване на до 25 човека.

Стаите в защитено жилище за лица с психични разстройства са с напълно обзаведени обзавеждане и самостоятелен санитарен възел.

Това е личното пространство на настанените в защитено жилище за лица с психични разстройства, където те разполагат личните си вещи и където могат да почиват или да се занимават с индивидуални занимания в свободното си време, ако препочитат.